22-01-07

Linken?

Beste lezer,

 

Reeds een week is deze blog nu on line en de teller staat nu op 99 bezoeken. Eigelijk al meer dan verhoopt, dus, hartelijk dan voor diegen die al geweest zijn en welkom voor de nieuwen...

Ik wacht echter nog steeds op de eerste cases die jullie zelf hebben meegemaakt. Ik wil die hier met veel plezier plaatsen. Aarzel dus niet jullie verhaal door te mailen.

Diegenen die hun blog willen linken aan de mijne, kunnen altijd hun URL doorsturen. Indien jullie de mijne plaatsen plaats ik die van jullie. In deze blogwereld is wederzijdse hulp (promotie) natuurlijk altijd welkom. Dus: doen zou ik zeggen.

Groetjes

19:57 Gepost door Eric in Gebruik van deze Blog | Permalink | Commentaren (1) | Tags: intro |  Facebook |

Commentaren

Beklag Aarde Onlangs gebruikte ik aardolie aardgas en dergelijke als brandstof, nu allemaal tof totdat ik kanker krijg van gasuitstoten, vogels stikken van vervuilde lucht, ... En dan komen ze af dat de olie uitgeput zou zijn, jamaar ik betaal mijn rekening ik wil Olie verdomme, dat ze eens meer beginnen boren en al die natuurparken wegdoen dat wij meer olie kunnen gebruiken, en dan nog dat broeikaseffect, daar ben ik echt niet mee opgezet, ik wil het warm hebben maar ik wil ook een winter zoadt ik mijn verwarming goed kan gebruiken en gezelig binnen kan zitten in mijn slecht geisoleerd huis ! God of allah of wie die wereld hier gemaakt heeft, hij hem hem wel eens herzien ze, ik wil ondertussen een vervangwereld ! En ik wil een mooi houten huis en dan in het weekend in het bos wandelen is er toch wel niet een of andere god die de bossen niet meer doet groeien verdorie toch !
Tot daar mijn klacht

Gepost door: SJRD | 29-01-07

De commentaren zijn gesloten.