31-01-07

Château d'Ax... Vervolg

Beste lezer,

 

Als er goed nieuws is mag dit ook wel aangehaald worden...

Ik heb namelijk net een bericht gekregen, ten gevolge van een klacht die ik had ingediend bij de dienst na verkoop van Château d'Ax na ons eerder beschreven avontuur met ons lederen salon.

Men heeft beslist ons 50€ schadevergoeding terug te betalen. Dit om de kosten te compenseren die we gemaakt hebben doordat we 3 keer de wegsignalisatie hebben moeten betalen. Kleine, maar in elk geval faire geste die een deel van de frustraties goed maakt.

 

Groetjes

19:06 Gepost door Eric in Château D'Ax | Permalink | Commentaren (3) | Tags: lederen salon |  Facebook |

Commentaren

Chateau d'ax en centelem zijn beide oplichters Beste

Mijn naam is Mathijs Frank .Ik ben een gewoon werkende man en wil na 8 jaar van wat geld sparen samen met mijn vrouw ,nieuwe meubels kopen beginnende met een salon.
Na veel wikken en wegen doen wij dit bij de firma Chateau d'ax.
Wij kopen er een salon met een waarde van 4230€ en dit op krediet met de firma centelem die gekoppeld is aan Chateau d'ax.Dit hebben wij gedaan enkel en alleen omdat de verkoper zei dat het krediet kosteloos was.
Nu op 26/03/2008 hebben wij nog steeds geen salon en wat gebeurdt er de kredietmaatschappij heeft Chateau d'ax betaald en vodert van ons nu elke maand 179.5€ ,alhoewel wij geen salon in ons bezit hebben.
Na biede partijen telefonisch en per aangetekend schrijven op de hoogte te brengen ,is er nog altijd niets inorde.
Wij hebben nu hun verkoopsvoorwaarde op de leter gevolgd en zelfs al een advocaat onder de arm genomen (Meester Y.Regimont )
Maar wanneer dit voor de rechtbank komt van 1ste aanleg zal er warschijnlijk niet veel meer overblijven van het aan mij verschuldigt bedrag(819.5€zonder schadeloosstelling van 30´%).
U kan dan toch wel begrijpen dat wij ten einde raad zijn . En dit willen wij nu in het openbaar brengen via de hulp van de media.Want dit kan toch echt nie meer.
Voor verdere inlichtingen kan men mij alijd mailen of bellen op het nummer 0475/924186 .

Mijn oprechte dank op voorhand

mvg
familie Mathijs-Aerts

Gepost door: frank | 27-03-08

Mogelijke juridische betwisting via gerecht. We hebben een verkleuringsprobleem. Salon SOGNO artikel C8002RH04 kleur C4771. We zoeken mensen die eventueel dezelfde kleur hebben aangekocht. Dit om te zien of het geleverde leder de juiste afwerking heeft ( in de winkel niet meer te verkrijgen. We vragen danook om contact met ons te nemen.

Gepost door: Johnny Van den Cruyce | 22-05-08

Dagvaarding. We hebben recentelijk een advocaat onder de armen genomen en afgesproken om een dagvaarding te laten opmaken ten laste van Chateau d'ax. We houden u verder op de hoogte.

Gepost door: Van den Cruyce Johnny | 09-09-08

De commentaren zijn gesloten.