02-02-07

Tag de organsiatie waar je klachten over hebt...

Beste lezer,

 

Indien je klachten mocht hebben over een of ander bedrijf of instantie, aarzel dan niet om mij deze door te mailen. Je klacht/opmerking komt op de blog en de naam van de organisatie komt ook in de tags voor de zoekmachines. Hierdoor is de kans groot dat iedereen die de bedrijfsnaam in bijvb. Google intikt, onmiddellijk naar deze blog verwezen word. Bij wijze van check, kan je "château d'ax" intikken (keuze beperken tot sites in België).

Dit hebben bedrijven natuurlijk niet graag. Bijgevolg kan dit ook een concrete impact hebben op je probleem zelf. Probeer maar en je zal zien.

Toeval of niet... Sinds bovenvermeld bedrijf op de blog staat, en terug te vinden is via google, heb ik een tegemoetkoming gekregen...

Groetjes

09:22 Gepost door Eric in Gebruik van deze Blog | Permalink | Commentaren (1) | Tags: info |  Facebook |

Commentaren

Mediamarket klacht Mediamarket is ronduit slecht. Ik had mijn pc nog maar enkele dagen en hij was al stuk. Ik ben hem teruggebracht en maanden gewacht tegen dat hij hersteld was. Wat bleek uiteindelijk, er was geen herstellen meer aan dus hebben ze me na al die tijd (3 maanden) een andere pc gegeven. Ik sloot de pc thuis aan, en bleek dat het D- en E-station defect waren! Ik wou mijn geld terug maar daar kon ik helemaal niet op rekenen. De gps die we daar kochten mankeert ook regelmatig. We moeten hem dikwijls resetten omdat hij vastloopt. Over de dienst naverkoop valt al helemaal niet te spreken! Ik geef iedereen volgend advies: KOOP NOOIT BIJ MEDIAMARKET!!!

Gepost door: Maxim | 29-03-07

De commentaren zijn gesloten.